diumenge, 26 de juny de 2011

Gràcies a totes eixes persones que s'han alegrat de vore el llibre i ens ho han transmés

Han sigut moltes les persones que ens han transmés que s'han alegrat molt per la publicació d'Alboraia. Memòria Gràfica I. Quan dic moltes, i ací parle en el meu nom, com a Agustí, podria dir que moltes més de les que a priori es podria esperar.

Crec que hem tocat la fibra sensible de molta gent. El llibre que Cristòfor Martí i jo hem publicat crec que ha aconseguit que molta gent se senta important. Part d'un tot, que és Alboraia. Molta gent ha vist els carrers, les festes, els llocs que han format part de la seua vida, i s'ha sentit part del conjunt, d'Alboraia.

Altres persones han trobat fotos de son pare, germans, tios... que no tenien. Unes altres persones han pogut conéixer millor com era Alboraia no fa tant de temps. I molts s'han vist formant part del poble a través de moments de la seua vida.

Per totes estes coses, Cristòfor Martí i jo continuem treballant. El segon volum eixirà més prompte que tard. Dir-vos que ja tenim prou noves aportacions de gent que ha volgut col·laborar. La vostra col·laboració, ajuda, felicitació... és un revulsiu per continuar treballant en fer poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada