dilluns, 14 de febrer del 2011

Projecte de llibre 'Alboraia. Memòria Gràfica', que es publicarà durant aquest any 2011

Fer un llibre que perdure en el temps. Un dels objectius que Cristòfor Martí i Agustí Hernàndez s'han plantejat amb la publicació "Alboraia. Memòria Gràfica' és fer un treball que puga trascendir el temps i que totes les persones que viuen al nostre poble puguen sentir com a propi. Dels que viuen a Alboraia, han viscut o dels que viuran. Un motiu pel qual sentir-se orgullosos de ser alboraiers i alboraieres.

"Perquè tenim uns bons materials fotogràfics. La col·lecció de Toribio Sellés Calvo, amb fotografies de l'Alboraia de la década dels anys 20 del segle passat; i les aportacions de persones del nostre poble; ens dibuixen un poble ric, variat, que ha anat canviant, i on el seu paisatge també ha evolucionat. Vorem una horta de marjal i de secà; i una horta de regadiu. Un poble on només vivien unes 4.000 persones i una horta on pràcticament totes les cases estaven habitades", va dir un dels autors, Agustí Hernàndez.

El llibre suposa també la continuació dels treballs previs que altres persones interessades per Alboraia han anat fent. A totes elles, gràcies.

Alboraia mereix la pena.

2 comentaris:

  1. Hola, enhorabuena por el libro. ¿Dónde se puede comprar?

    ResponElimina
  2. El llibre està elaborant-se, encara no es pot comprar.

    ResponElimina